OM NETTBUTIKKEN

 Kokkens.no - nettbutikken for deg som er glad i mat!

Stadig flere nordmenn velger å sitte i ro og mak og velge ut produkter som de kjøper gjennom netthandel. Nettbutikken er alltid åpen, og du sparer verdifull tid ved å slippe og stå i kø for å kjøpe det du ønsker.


Forretningsidè

Kokkens.no AS er en matlagingsbedrift som baserer seg nesten utelukkende på netthandel. Vi holder til i Surnadal på Indre Nordmøre. Vi er en liten bedrift, men har et stort hjerte for god mat. Vår forretningsidè er at vi skal lage mat som smaker fortreffelig og som i stor grad er laget av lokale råvarer, samtidig som at vi har sterkt fokus på miljø mht. emballasje, transport m.m. Utvalget skal inkludere mat til personer med matallergier eller spesielle behov, og vi skal ha et sterkt fokus på miljø og bærekraft. For bedrifter skal vi spesialsy løsninger, enten de ønsker faste lunsjleveringer eller møte- og konferansemat.


Leverandører

Det aller meste av maten lager vi helt fra bunnen av. Vi velger det beste av lokale råvarer, og har foreløpig blant annet avtaler med Gårdsslakteriet Sylte, Vorpå røkeri, Bians honning, Orkladal ysteri og Haugan gård. Flere skal det bli!
Vi har valgt Asko som grossistleverandør, og derfra kjøper vi blant annet Livechekylling fra Prior.


Fokus på miljø

Hovedårsaken til at vi kan tilby store porsjoner med kortreist mat til en såpass rimelig pris, er at vi selger varene våre via nettbutikk. Betaling skjer via vipps, kort eller faktura. Det gjør at vi ikke har kostnader til lokale, serveringspersonale, kassaapparat m.m. All mat bestilles på forhånd, så vi har nesten ikke matsvinn. Måten maten leveres ut/hentes på sparer mye unødig kjøring både for oss og våre kunder, og vi strekker oss langt for å bruke så miljøvennlig emballasje som mulig.


"Klikk og hent" 

Vi lager maten på kjøkkenet til Trollheim AS i Trelastvegen 8 ved Syltøran. Du bestemmer selv om maten skal hentes der (på baksiden av bygget), hos Power på Alti kjøpesenter Surnadal eller hos Møbelfiske på Skei. Vi har også leveringsavtaler med flere bedrifter i Industriområdet. Se "frakt" for nærmere informasjon.

For bedrifter
For bedrifter som ønsker fast avtale på lunsj og/eller møtemat: Vi skreddersyr til din bedrift, uavhengig av antall ansatte, og vi tilpasser etter deres behov. Ta kontakt på post@kokkens.no for bestilling.Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi treffes via chat på Messenger eller på post@kokkens.no.

 

Våre personvernregler, kjøpsbetingelser m.m. finner du nederst på denne nettsiden.

 

Bli med oss i kampen mot matsvinn